Elke hondentrainer uit België en Nederland kan zich aanmelden om lid te worden van APDT-BeNe. Om toegelaten te worden, dien je een beoordelingsprocedure te doorlopen die bestaat uit een schriftelijke aanmelding en een evaluatie van een praktijkles.

Lidmaatschap is persoonlijk, dit wil zeggen dat het op jouw naam komt te staan en niet op de hondenschool waar je eventueel aan verbonden bent.

Hier een kort overzicht van hoe je lid kan worden:

Stap 1: Vul onderstaand online aanmeldformulier in.

Bekijk zeker eerst onze website, onze missie en gedragscode om na te gaan of je jezelf hier in kan vinden. Kom ik in aanmerking om lid te worden?

Stap 2: Maak de bijdrage van 100€ over om de beoordelingsprocedure te starten. Zie rechts (of onder voor mobiel) voor de details van betaling.

Stap 3: Geef een praktijkles met een aantal basis oefeningen mbt opvoeding en training, zoals je dat gewend bent met je eigen cursisten. Wij komen langs voor een evaluatie.

Wij nemen met jou contact op om een datum en locatie te bevestigen en praktische details door te nemen. Indien je een ander aanbod hebt, bv specifieke sporttak, kan je contact opnemen met ons. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Stap 4: Indien de beoordelingsprocedure positief wordt afgerond, ben je lid van onze vereniging en kan je genieten van onze voordelen.

De bijdrage van 100€ bestaat uit het beoordelingsbedrag en het jaarlijks lidgeld (45€). Indien je beoordeling negatief is, storten we het lidgeld terug. De bijdrage voor de beoordeling wordt in geen geval terug betaald. Kijk dus goed de voorwaarden van lidmaatschap na voor je jezelf aanmeldt.

De bijdrage dient voldaan te worden alvorens de beoordeling plaatsvindt. Dit op rekeningnummer IBAN BE40 7450 6557 1463 / BIC van KBC Bank: KREDBEBB op naam van APDT-BeNe, Oostmalle, België met vermelding beoordeling en lidmaatschap + je naam.

STEUNEND LID WORDEN?

Ben je geen trainer, maar wens je APDT te steunen in haar doelen? Mail dan naar bestuur@apdt-bene.net  

De bijdrage voor steunend lidmaatschap bedraagt 20€. Stort dit op rekeningnummer IBAN BE40 7450 6557 1463 / BIC van KBC Bank: KREDBEBB op naam van APDT-BeNe, Oostmalle, België met vermelding van steunend lid + je naam. Als steunend lid krijg je onze nieuwsbrief (enkel voor leden) en geniet je korting op alle lezingen en activiteiten georganiseerd door APDT-BeNe. 

Algemene gegevens:

Bovenstaande gegevens zullen na een gunstige beoordeling worden gepubliceerd op deze website. Indien de trainingslocatie verschillend is van het privé adres, zal het privé adres niet worden weergegeven.

Vragenlijst: