Bijscholingen indienen

Beste lid,

het jaar loopt bijna ten einde. Het is alweer tijd om je bijscholingen in te dienen om je lidmaatschap voor 2021 te kunnen verlengen. We begrijpen dat 2020 in vele opzichten een uitdagend jaar was. Heel wat activiteiten werden voor bepaalde duur stilgelegd en zo ook voor de fysieke bijscholingen. Velen werden gecanceld of verzet naar 2021. Maar er was ook een grote opmars in online lezingen, seminars, congressen en opleidingen. Sommigen gingen in kleine kring fysiek door, maar kenden ook een online variant. Ook wij gingen met APDT-BeNe voor het eerst dit jaar met onze 2 ledenlezingen online, mét succes!

Daarom denken we dat het dan ook een haalbare kaart was om in 2020 toch aan één bijscholingsdag te komen, of twee halve dagen/avonden want dat is alles wat nodig is om je lidmaatschap te verlengen.

Waarom hechten we hier belang aan? In elk vakgebied geldt dat men nooit is uitgeleerd. Je kennis opfrissen en bijschaven betekent dan ook dat je gemotiveerd bent om goede kwaliteit te blijven leveren aan je cliënteel en dat is waar we vanuit APDT-BeNe ook voor streven dat onze leden aanbieden. 

We zijn zeer flexibel in het soort bijscholing dat je kan volgen. Een bijscholing bekijken we dan ook erg breed en hoeft niet per se om training te gaan. Het kan ook zijn dat je je meer wil verdiepen in de gezondheid van de hond, in voeding, in geschikt trainingsmateriaal, in communicatie met mensen,… Een bijscholing kan dus ook een online gevolgd programma zijn. 

Het indienen van een bijscholing doe je door het deelnamebewijs of certificaat in te dienen via de website. Je dient minstens 20 punten te behalen, dit staat gelijk aan één volledige dag.

We hopen snel je bijscholing te kunnen ontvangen zodat we je lidmaatschap in 2020 kunnen verlengen.