BODY & BALANCE

Aantal punten: 10 punten

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
16/06/2019
14:00 - 16:00

Locatie
Eva Paridaens – diergedragstherapeut

Spreker : Kaat Wouters
Organisator : APDT-BeNe
Website: www.apdt-bene.net
E-mailadres: bestuur@apdt-bene.net
Tel: 0032 (0)472/74.17.73.


Kaat Wauters komt ons wegwijs maken in de wereld van Body & Balance voor honden. Heel wat hondenprofessionals maken al gebruikt van balanskussens, plankenparcoursen, krukjes en cavaletti. Het vrolijkt je lessen op en eigenaren vinden het doorgaans een prettige afwisseling. Maar is iedereen die dit aanbiedt in zijn/haar lessen wel op de hoogte van wat kan en niet kan? Hoe belastend is het nu eigenlijk om op zo een balanskussen te staan? Hoe zorg je dat alles veilig verloopt? Wat kan je aanbieden zonder dat je de opleiding Instructeur Body & Balance hebt gevolgd? Hoe zit het met pups en senioren? Kaat biedt tijdens deze lezing een antwoord op deze vragen.

Kaat Wauters (Kate & Dogs) is Kynologisch Massagetherapeut en als docente verbonden aan Kynomassage in Nederland. In haar praktijk te Kruishoutem (BE) begeleidt zij zowel sporthonden, pups, jonge en oudere honden als honden met stressgerelateerde gedragsproblemen of lichamelijke problemen dmv massage- en bewegingstherapie. Kaat verzorgt ook in België de opleiding tot Instructeur Body & Balance.

Mis deze informatieve, maar ook praktijkgerichte lezing niet! Kaat brengt al haar balansmateriaal mee zodat je zelf kan ondervinden hoeveel het vergt van een mensenlichaam!

Aansluitend aan deze lezing is er enkel voor onze leden ook een GRATIS netwerkevent. Van collega’s kan je leren, kennis uitwisselen, maar ook kunnen er mooie samenwerkingen ontstaan. We hopen je dan ook van harte te kunnen verwelkomen op onze Cocktail & Babbelbar!

De lezing gaat door te Duffel (BE) op zondag 16/06 van 14u tot 16u. Het netwerkevent (enkel voor leden) is aansluitend tot +/- 18u

Tarief: GRATIS voor geaccrediteerde leden – 10€ voor steunende leden – 20€ voor niet-leden.

Dit evenement is ZONDER honden.

Gelieve in te schrijven via de link naar het Google Form.

https://forms.gle/B2MZcEfnittr6ekC6