verdiepingstraining communicatie voor instructeurs

Aantal punten: 20 punten

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
24/03/2019
10:00

Locatie
Hond&Vorming

Spreker : Arjen van der Meulen en Judith Eberson
Organisator : Hond&Vorming
Website: www.hondenvorming.nl
E-mailadres: info@hondenvorming.nl
Tel: 0618921991


Heb je deelgenomen aan onze basistraining communicatie, ben je enthousiast geworden en wil je meer diepgang rondom het thema communicatie?
Graag willen we jullie de kans geven om dieper op de materie in te gaan, want over communicatie raak je immers nooit uitgepraat en geleerd!
Arjen (arjencoachingenbegeleiding) en Judith (Hond&Vorming en Persoonlijk begeleider met AAT-honden) gaan weer dieper in op een aantal interessante onderwerpen, zoals…

Hoe kun jij, als hondenschool en instructeur, je onderscheiden van anderen?
Arjen neemt je weer op zijn inspirende wijze mee in de wereld van het coachen en communiceren.
Jouw manier van denken, handelen en communiceren is bepalend voor je succes als instructeur.
We gaan aan de slag met chunking, een vorm van vragen stellen die er toe bijdraagt om meer tor de kern te komen. Je leert met deze techniek betekenis te geven aan dingen door ze te kaderen.

Ook gaan we aan de slag met de techniek van het spiegelen: Spiegelen is een vorm van non-verbale communicatie of lichaamstaal, die soms bewust, maar heel vaak onbewust gebeurt. Spiegelen kan er toe bijdragen dat mensen overeenstemming creëren en du sop een ander niveau communiceren met elkaar,

Tevens gaan we oefenen met het stellen van open en gesloten vragen en welk effect dit heeft op het verkrijgen van informatie.

Judith gaat met bovengenoemde thema’s weer aan de slag met ervaringsgerichte leerstof, want het is niet alleen belangrijk dat je “weet” maar ook dat je “voelt en ervaart”.
We gaan je dus weer prikkelen je om meer uit jezelf te halen als mens, maar zeker ook als instructeur.

Interesse en wil je je aanmelden?
dat kan!

de voorwaarde is wel dat je eerder hebt deelgenomen aan onze basistraining, anders kunnen we je helaas niet toelaten.
Deze verdiepingstraining is juist bedoelt om intensiever aan de slag te kunnen gaan met de materie, voorkennis is dus noodzakelijk om deel te kunnen nemen.