Leden zijn verplicht om hun vakkennis op peil te houden. Zij dienen minstens 1 dag per jaar bijscholing te volgen ter waarde van 20 punten. Bijscholingen van een dagdeel zijn ter waarde van 10 punten.

Organiseer jij een lezing, seminar, congres of bijscholing met als onderwerp hondengedrag, -opvoeding of -training? En is het event inhoudelijk gestoeld op positieve omgangsvormen met honden waarbij welzijn centraal staat? Dan kan je je event indienen voor bijscholingspunten. Wanneer het goedgekeurd wordt kan je APDT-BeNe en het aantal punten vermelden in je event. Onze leden gaan steeds op zoek naar interessante topics om hun kennis bij te schaven, zeker wanneer deze ook gelden als bijscholing.

Je kan je event indienen door een mail te sturen naar bestuur@apdt-bene.net met daarin een link naar het event op je website of FB-pagina. We antwoorden je dan zo spoedig mogelijk of je event in aanmerking komt.

 

Ben je lid en heb je bijscholingen gevolgd?

Volg de link hier onder en geef door welke bijscholingen je hebt gevolgd om je accreditatie te behouden. Vergeet niet een bewijs van deelname te uploaden!

Lid? Geef gevolgde bijscholingen door